Ik BBQ Voor Jou op Huis de Voorst

Grillen als een chef op Huis de Voorst

Heb jij altijd al willen leren grillen als een chef? Dan ben je op Landgoed Huis de Voorst aan het juiste adres!

Voor het 8e seizoen van het TV programma ‘‘Ik BBQ Voor Jou’’ mochten wij de filmlocatie zijn voor grillmeester Ralph de Kok. In dit nieuwe seizoen (2021) van de SBS6 serie heeft hij 6 afleveringen opgenomen waarbij culinair barbecueën centraal staat, gespecificeerd op gerechten gebruikende de Kamado Joe BBQ.

Als bonus mochten onze marketing stagiaires van 2021 deze volledige dag meelopen, en hebben hun een aantal leuke behind the scenes opnames kunnen maken (deze vinden jullie terug onder aan de pagina).

Ben jij benieuwd welke gerechten hij dit seizoen op Huis de Voorst heeft gemaakt? Bekijk dan vooral de onderstaande video’s, en download de recepten met een enkele klik onder elk gerecht.

En zoals Ralph de Kok zou zeggen: ‘‘Maken die hap!’’

 

Flammkuchen

 

Gevulde Kipfilet

 

Short Ribs

 

Spareribs

 

Vegetarische Kapsalon

 

Chicken Wings

 

Neem een kijkje achter de schermen tijdens de opnames

 

Hebben jullie de BBQ smaak te pakken & zijn jullie op zoek naar nog meer grillmeester tips?

Neem dan een kijkje op de website van Ik BBQ Voor Jou, of bekijk hun YouTube Kanaal met nog meer overheerlijke BBQ recepten & afleveringen.

Bekijk ook de video’s van The Castle Kitchen op ons YouTube Kanaal, onze cooking show met heerlijke gerechten die jullie thuis gezellig mee kunnen koken! De eerste afleveringen zijn dan meteen al een trilogie: DIY Deeg, Brood & Pizza maken! Maar daar houd het niet bij op, ook kokosmakronen & het maken van een quiche komen aan de orde.

Geïnteresseerd in Huis de Voorst als jullie filmlocatie?

Neem dan contact met ons op via de opnamepagina & kom meer te weten over de mogelijkheden voor opnames van film, tv & muziek op het landgoed.

Vorige
Vorige

Leuke ideeën om je hond te betrekken op je Bruiloft

Volgende
Volgende

De Bewogen Geschiedenis van Huis de Voorst