CULINAIR
CULINAIRE ERVARINGEN
Ons keuken & patisserie team bestaat uit kennis & ervaring gecombineerd met jeugdige innovatie & enthousiasme. Culinair laten wij ons internationaal inspireren & koken graag gerechten van buiten onze landsgrenzen. Tegelijkertijd is het team trots op zijn regio & de lokale producten. Het landgoed beschikt over eigen runderen van het Brandrode IJsselvallei ras die van kop tot staart verwerkt worden tot signature gerechten.
VAN BOERDERIJ TOT TAFEL
Hoenders & hun eieren komen van de plaatselijke boerderij, melk voor ons ijs & de bruidstaarten halen wij van de nabijgelegen melktap. De molenaar vragen wij om ons meel & bloem te maken voor de bruidstaarten, net zoals voor ons eigen brood. Voor groenten & fruit laten wij ons leiden door de seizoenen. Zoetwatervis zoals snoekbaars, paling & rivierkreeft worden gevangen in de nabijgelegen rivieren & meren. Onze Register Vinoloog stelt passende wijnen voor bij de culinaire invulling van de dag. Het landgoed beschikt ook over een eigen wijn van druiven uit onze regionale wijngaard. Deze veelzijdigheid gecombineerd met onbegrensde creativiteit maakt ons uniek in wie wij zijn.
INTERNATIONALE KEUKENS
Ons culinaire team is gespecialiseerd in diverse keukens & gebruiken van over de hele wereld, of jullie nu op zoek zijn naar Perzische, Aziatische, Arabische of Europese keukens, ons team is hier niet alleen in getraind maar hebben ook zelf de gerechten ervaren in de landen van oorsprong om deze authentiek te kunnen serveren van kruiden tot presentatie.
PATISSERIE
Ashford Wedding & Event Designers heeft een eigen Patissier welke onder andere jullie bruidstaart kan creëren. Jullie eigen stijl, symbool of kleurstelling zijn maar een fractie van de mogelijkheden.
KWALIFICATIES
Ons keukenteam beschikt over kwalificaties in de erkende disciplines van Banketbakker & Patissier, Chef de Cuisine, zoals Register Vinoloog.