Bruidsparendag 2022

Bekijk de mooiste momenten van onze VIP-dag voor onze aanstaande bruidsparen van 2022 & 2023!

Vol zenuwen en enthousiaste spanning kijkt iedereen uit naar hun grote dag. Om hier alvast een voorproefje van te krijgen, organiseren wij jaarlijks voor alle aanstaande bruidsparen een bruidsparendag.

Deze toekomstige bruidsparen zijn persoonlijk uitgenodigd om op zondag 13 maart bij ons langs te komen voor een warm en open welkom op ons landgoed. Kom genieten van overheerlijke dranken en onze nieuwe midnight snack om voor de laatste keer onze perfecte trouwlocatie te bewonderen voordat hun grote dag eraan komt.

Wat is een bruidsparendag & wanneer word deze georganiseerd?

Eenmalig per jaar organiseren wij speciaal voor alle aanstaande bruidsparen een welgenoemde bruidsparendag. Op deze speciale VIP dag zijn alle aanstaande bruidsparen welkom om samen met ons nog even een moment sfeer te proeven op onze locatie, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Ook kan er op deze dag op een informele wijze kennis worden gemaakt met het volledige team.

Wie zijn er aanwezig op de jaarlijkse bruidsparendag?

De bruidsparendag is een speciaal moment waarop de bevestigde bruidsparen van de aankomende jaren uitgenodigd zullen worden om het goed gevulde programma van de bruidsparendag bij te wonen. Dit is dus een ‘‘Invitation Only Event’’, wat inhoud dat alleen onze aanstaande bruidsparen aanwezig zullen zijn op deze specifieke dag.
Op deze dag zullen al onze vertrouwde leveranciers aanwezig zijn, van onze huisbloemist tot aan de fotograaf & de muzikanten. Ook kunnen jullie in een informele sfeer kennis maken met het volledige team & het complete management.

Waarom is dit een dag die jullie als aanstaand bruidspaar écht niet willen missen?

Onze bruidsparendag is een extra gelegenheid om het landgoed te komen bezichtigen voordat jullie bruiloft zal plaatsvinden. Natuurlijk staan we bij de ontvangst met overheerlijke hapjes en lekkere drankjes voor jullie klaar, maar daar blijft het niet bij! We pakken deze dag groots uit met een vuurwerkshow, live muziek van zowel onze huis DJ als onze pianist en saxofonist & de ultieme kans om ons team geheel te leren kennen. Het volledige landgoed staat in het thema van jullie perfecte bruiloft, & alles staat mooi gedecoreerd door onze huisbloemisten.

willen jullie ook graag aanwezig zijn bij onze volgende bruidsparendag ?

Neem dan contact met ons op via onze trouwpagina & bekijk samen met ons de mogelijkheden voor jullie droombruiloft op Landgoed Huis de Voorst - de Trouw- & Event locatie van Nederland

Zijn jullie nou benieuwd naar meer inspiratie video's of willen jullie graag op de hoogte blijven van de events op Landgoed Huis de Voorst? Neem dan vooral even een kijkje op ons YouTube kanaal.


Bekijk hier de beelden van het event | Foto’s: Carola Doornbos


Herleef de mooiste momenten met deze recap! | Video: Floris Tils


De spectaculaire Eindshow | Productie: DreamFireworks | Video: Floris Tils

Van Concept tot realiteit

Bekijk ook de DreamFireworks concept rendering van de Eindshow voor de Bruidsparendag. Elk pyromusical wordt kwa vuurwerk en pyrotechniek nauwkeurig afgestemd op de gewenste muziek. In vele gevallen stelt het team ook een mix samen specifiek aan de wensen voor de eindshow.

Verzoeken voor een Eindshow tijdens de bruiloften zijn stevig gegroeid sinds 2017. En voor 2022/2023 de nummer 1 op de bruiloft wenslijst van bruidsparen.


Photobooth beelden van onze VIPs


 

Instagram Takeover met Meneer Alphons

Laat ceremoniemeester van de dag Meneer Alphons jullie een tour & kijkje achter de schermen geven tijdens onze 2022 Bruidsparendag. Tijdens deze Instagram Takeover spreekt hij met onze vertrouwde leveranciers & laat jullie de absolute must-see’s zien.

We’re Social! volg ons op deze channels

Feedback van onze Bruidsparen

Vorige
Vorige

Van eindshows tot pyromusicals - milieuvriendelijk vuurwerk is een must!

Volgende
Volgende

Top 5 Trouwtrends van 2022/2023