Landgoed Huis de Voorst

View Original

Leuke ideeën om je hond te betrekken op je Bruiloft

Foto: TOTAALFOTOGRAFIE

Op je dream wedding wil je graag omringd zijn door vrienden, vriendinnen en mensen die je lief hebt. Maar wie is er nou geliefder dan je hond?

Tegenwoordig worden huisdieren steeds meer bij bruiloften betrokken. Honden, katten, paarden of konijnen, allemaal maken ze een deel uit van het gezin. In deze blog specificeren we op jullie trouwe viervoeter de hond, maar deze ideeën zijn natuurlijk ook bij andere huisdieren mogelijk! Er zijn veel manieren om je huisdier te betrekken op je bruiloft, bijvoorbeeld door ze mee te nemen in de fotoshoot of om ze de taak te geven als ringdrager. Ben jij nou benieuwd welke manieren er nog meer zijn? Lees dan snel verder voor originele ideeën hoe je jouw hond kunt betrekken in jullie grote dag! 

Zijn jullie nou benieuwd naar meer creatieve ideeën voor jullie grote dag?

Neem dan snel een kijkje op onze Instagram, waarop we sfeerimpressies, inspiratiefoto’s en meer hebben staan!

Hebben jullie vragen of willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor jullie grote dag op Landgoed Huis de Voorst? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en sfeervolle rondleiding via het contactformulier op onze website. Ook zijn wij te bereiken voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.