Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
-
12 gastenboek berichten.
Laura
"O wat een prachtige sprookjeslocatie! Ik was er al gelijk verliefd op en gelukkig was mijn man door het bezoek ook helemaal overtuigd. Zowel beeldschoon van buiten als binnen met bijzondere inrichting. We zijn getrouwd onder de mooie, oude en enorme beukenboom wat heel fijn voelde voor onze intieme ceremonie, waarna 's avonds alle familie kwam waar meer dan genoeg ruimte voor was, zoveel complimenten gekregen! Ook het team was heel goed, een fijne combinatie van complete ontzorging waar je 100% op kan vertrouwen door hun vele ervaring, maar ook het speciale gevoel dat ze er voor je zijn en het niet een draaideur is van iedere dag weer een ander stel. Ook het koetshuis met de appartementen was een heel fijne aanvulling waar we met onze daggasten hebben overnacht inclusief goed ontbijt in het mooie souterrain. Überhaupt al het eten super. Ik kan blijven typen: ieder onderdeel hebben ze gewoon supergoed gedaan: bij hen ben je in goede handen en oh wat houd je er mooie foto's aan over!"
Micha & Monique Oosterveld
“Wij zijn onlangs getrouwd bij Huis de Voorst. Na het bezoeken van vier locaties stond het voor ons vast: we wilden trouwen bij Huis de Voorst. Alle vier de locaties waren prachtig maar ...bij drie andere locaties huur je een zaal, een ruimte. De hele dag opgesloten in dezelfde ruimte draagt niet bij aan een optimale beleving. We hebben twee gesprekken gevoerd bij Huis de Voorst. Een eerste kennismaking en een 'puntjes op de i' gesprek. Onze conclusie is dat we geen betere locatie hadden kunnen kiezen. De gesprekken gingen goed, de sfeer was prettig en professioneel. Het feest was perfect georganiseerd en onze gasten hebben genoten van de gehele entourage van het kasteel en buiten. De plechtigheid, de lounge moment in de middag, het diner, het dessert, het avondfeest; alles vond plaats in een andere locatie en dat kon zowel binnen en buiten. Het eten was geweldig goed van kwaliteit. We hebben vele complimenten ontvangen, en die spelen we graag door naar de chefkok van Huis de Voorst en zijn team. Overigens kregen we niet enkel complimenten over het eten maar over de gastvrijheid van het gehele team en de mooie locatie an sich Wij hebben zelf een fotograaf en een DJ georganiseerd echter kon dat ook door Huis de Voorst geregeld worden. Ook zij hebben een goede ervaring opgedaan, kregen ruim drankjes, een maaltijd en hapjes. Daar hebben we natuurlijk wel vooral afspraken over gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en we willen Christian, Sanne en het gehele team hartelijk danken voor onze prachtige dag bij jullie fantastische kasteel!! Mischa, Monique en de girls”
Blerta Kola & Ewout Lubberdink
Dear Sanne and Christian,

Let me just start by saying thank you very much for everything you did. You made our wedding day the most amazing and unforgettable experience of our lives. Everything, not only matched our wishes, but definitely exceeded our expectations.

Thank you for bearing with our stress as well. It can't have been easy dealing with both us and our family 🙂

The food was delightful, so please thank Robert on our behalf. And also, tell him, that there was no way that the cake could have been done better. It looked gorgeous and exactly how we wanted it.

Christian, thank you for the table arrangement. What can I say? Dolce & Gabbana would have been jealous about the way the food matched the scenery.

Sanne, thank you for trying to keep me calm before the ceremony and for all the help during the past year.


Lots of love,

Ewout and Blerta
Iris & Jan Lommers-Verspaget
Op 2 september 2017 hebben wij onze onvergetelijke dag mogen beleven op Landgoed Huis de Voorst in Eefde. Het was een dag om nooit te vergeten. Een ontzettend warm onthaal en vriendelijk personeel. Alles perfect geregeld en ik bedoel dan ook alles van A tot Z.

Vanaf de eerste dag dat wij bij Huis de Voorst binnenkwamen voelde we ons al meteen thuis. The Queen Moritz de hond komt er altijd gezellig bij liggen en is bovendien ook erg fotogeniek volgens onze fotograaf 😉

Christian is een man die zijn vak goed verstaat en flexibel meeschakelt met alle wensen die je hebt. Ook is zijn visie voor het organiseren van een huwelijksfeest op niveau top.
Zo ook Robert de vinoloog en chef kok van Huis de Voorst die u culinair in de watten legt.

Wij als bruidspaar en onze gasten hebben ontzettend genoten en zullen nog lang met een goed gevoel terugkijken op deze prachtige dag.

Wij raden het alle bruidsparen zeker aan om hun speciale dag hier te vieren. U komt in goede handen terecht.

Stralende groet,

Iris & Jan
Pieter & Inge
Onder andere door de voorbereiding met Christian en zijn collega's hadden we veel vertrouwen in onze dag. Het zou een dag worden mooier dan gedroomd. Gemoedelijk, ontspannen in deze prachtige locatie met heerlijk eten en de zeer gastvrije ontvangst. Aankomen met je familie en vrienden op het bordes is de perfecte start, de ceremonie onder de boom was helemaal in onze stijl, daarna het aansnijden van de prachtige en heerlijke taart door meesterchef Robert. Het diner, daar krijgen we nog steeds complimenten door gasten: heerlijk en stijlvol geserveerd. Een van onze wensen was dat het avondfeest buiten zou starten met de band en dat ook dat was zeer sfeervol, prachtig. Je kijkt dan tegen de ambiance van het gebouw en de prachtige tuinen aan. Daarna ging ons feest binnen helemaal los. Je wordt uitstekend geadviseerd als het gaat om hun ervaringen passend bij het aantal gasten dat je hebt.
Als je dan van je feest weggaat met een knoop in je maag omdat het zo jammer is dat zo'n fantastische dag tot een einde is, is het zalig om in het Koetshuis te overnachten. 'S ochtends daar samen met familie en vrienden ontbijten is een hele stijlvolle en fijne afsluiter van een van onze mooiste dagen van ons leven.
Rutger & Lisette
Beste Sanne, Wouter, Robert, Christian en alle andere collega's,

Via deze weg willen wij jullie heel erg bedanken voor de onvergetelijke mooie dag die wij hebben gehad vorige week vrijdag! Wat hebben wij ontzettend genoten! En het cliché dat de dag voorbij vliegt is helaas zo ontzettend waar... Des te fijner was het om alles van begin tot einde op 1 locatie te hebben 😀

Wij weten nog goed dat wij in januari aan kwamen rijden en de locatie gelijk geweldig vonden maar tegelijkertijd ook dachten; jeetje is dit niet 'too much'... De warme ontvangst van Wouter maakte dat we een enorm goed gevoel kregen bij Huis de Voorst. Hij nam ons helemaal mee in onze dag en voelde heel goed aan wat wij graag wilden. Toen we wegreden kwam hij nog even naar buiten om naar ons te zwaaien, dat vonden we zo ontzettend leuk! De locatie is prachtig mooi, maar Wouter gaf ons echt dat wow effect mee :). Hij en later ook Sanne en chef Robert gaven ons het gevoel dat ze er echt voor onze bruiloft waren en dat we niet werden gezien als bruiloft nummer zoveel... Onze complimenten hiervoor! En heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

Graag willen we voorop stellen dat we super tevreden zijn met hoe de dag is verlopen. Ook wij begrijpen dat op zo'n dag niet alles 100% perfect kan verlopen en willen daarom ook nog een paar puntjes aan jullie meegeven.
- De lunch voor onze gasten was perfect verzorgd. Na de fotoshoot zouden er ook broodjes voor ons klaar staan op de bruidssuite, helaas stonden er geen broodjes, wij hebben overal gekeken, ook in het koelkastje... Dat vonden we wel jammer omdat we best trek hadden :). We hadden ook heel weinig tijd, anders hadden we wel gevraagd om nog iets te brengen, uiteindelijk was er nog een croissant over van de lunch voor de gasten welke wij samen op hebben gegeten. No hard feelings! Zie het alsjeblieft niet als kritiek, maar wellicht puntje van aandacht om mee te nemen 🙂
Lieve groetjes Rutger & Lisette
Rosalie Mellström
We looked at ten different locations in Holland and a few in Sweden (the groom is Swedish) before deciding to go for Huis de Voorst. And this was the best decision we could make. It's difficult to explain the wedding day without sounding ridiculously cliché. You definitely understand why people say "it was the best day of my life" after getting married. But when it's at Huis de Voorst, even the guests were floating on clouds. About half the guests were from Sweden, and half from Holland. Everyone was so happy and so impressed the whole day. Whether it was about the absolutely gorgeous location (really impressive first impression), the professional staff (shoutout to Christian, Wouter, Chantal and Robert) or the incredible food, a sight for the eyes as much as for your taste buds, everything just hit the mark perfectly. The day flows in such a nice way with new impressions as the different events take place in different rooms, making it feel like one seemless dream.
Frederieke Scheer
Wat een dag! Wat zijn we ontzettend blij dat we ervoor hebben gekozen in Huis de Voorst te trouwen! Wat een fantastische begeleiding! Gedurende het hele proces van voorbereiden hebben zij ons consequent met raad en daad bijgestaan en hebben eventuele stress rondom de dag zelf volledig weggenomen. Er was alleen maar ruimte voor genieten! Onze gasten hebben genoten van de mooie omgeving en het werkelijk geweldige diner! We hebben de dag helemaal kunnen laten verlopen zoals we dat voor ogen hadden. Geweldig dat de chef-kok zich wilde verdiepen in onze wensen en dat heeft kunnen vertalen in zalige gerechten! Wat ontspannen was het om na de fantastische dag zo de bruidssuite in te kunnen zonder van locatie te hoeven veranderen. Onze twee dochtertjes fijn in de suites naast ons. Ook de aftersales hebben wij als zeer prettig ervaren en een enkel puntje dat anders liep, is zo bijzonder keurig en attent door HdV opgelost, hulde! Kortom: Klasse, creatief, meedenken, flexibel, goede aftersales, meeleven, geduldig, stijlvol, vriendelijk, geïnteresseerd, smaakvol. Veel dank voor jullie inzet voor onze dag! Groet, Theo en Fre
Fanny A. Vargas - Poeste
Huis de Voorst is our Dream made true. Since the first time we were there and we felt that special sfeer, we knew that this would be the place to get married. We had visited many locations looking for our place but we did not get that emotion and special feeling as we got it here. Our wedding was just a fairytale we felt als prince and princess that day. Moreover the staying there with the family who came from so far away, definetely , was something that we will never forget. The breakfast next day , Super! The way people has arranged everything was simply awesome. We are very thankful with all the staff from Hdv for your team-work, kindness and proficiency which helped in making from this day an unforgetable day for all of us. Fanny & Wim 24 mei 2017
Stephan Bliek
Het was een super dag! Alles zat mee. Weer, locatie, leuke mensen. Onder professionele begeleiding van Christian en Wouter is dit een van de mooiste dagen van ons leven geworden. In het voortraject was het al super geregeld en alles kon en mocht. Ook op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. Super begeleiding, meedenken, sfeer, uitstraling, details, heerlijk eten! Wij hadden ons geen betere locatie kunnen wensen!! Dank voor alles.
Rob en Mienie
Ruim 11 jaar geleden zijn wij op dit prachtige landgoed getrouwd. Om nooit te vergeten! Onlangs waren wij in de buurt en besloten spontaan nog een kijkje te gaan nemen. We werden buitengewoon gastvrij ontvangen door de nieuwe beheerder Christian. TOP! Hij heeft ons alle veranderingen laten zien onder het genot van een glaasje wijn! Het was al prachtig en het is nu nóg mooier geworden met nóg meer gastvrijheid. Dank, Christian! Het was ontzettend leuk weer even terug te zijn.
Martin en Kirsten
26 februari zijn wij op deze prachtige locatie getrouwd! We kijken met veel plezier ons filmpje terug waarop ook de locatie fantastisch staat! Het eten en drinken was van uitmuntende kwaliteit, de bediening super lief. Het heeft ons als bruidspaar aan niks ontbroken! Ook de reacties achteraf van onze gasten waren bijzonder lovend. Een locatie als een sprookje, jullie hebben onze dag helemaal afgemaakt! Dankjewel!!!

Huisdevoorst.nl maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites gebruikt kunnen worden om gebruikerservaringen te verbeteren. Door het plaatsen van cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden én leren hoe we onze informatie beter aan kunnen laten sluiten op je behoeften. Met behulp van deze cookies verzamelen we informatie over het gebruik van onze website. Wilt u meer weten over de cookies klik dan hier.